grondwerken laden lossen

OVER ONS

Als jong, dynamisch en modern bedrijf richten wij ons tot infra, grond- en afbraakwerken voor zowel particulieren als professionelen. Onze site is gevestigd in Deinze, aan het Schipdonkkanaal. Het teamwork van onze 25 professionele medewerkers zorgt voor de succesformule van onze realisaties.

Bij ons kan je onder meer terecht voor het uitvoeren van allerlei grondwerken, afbraakwerken, rioleringswerken, omgevingswerken en nivelleringswerken. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een grote knowhow opgebouwd.

Grond- & afbraakwerken Eggermont staat garant voor service en kwaliteit. Hierin zijn zowel de werfvoorbereiding als werfuitvoering even belangrijk. Wij denken actief samen met de klant om de uit te voeren werken tot een goed einde te brengen. Voldoen aan de wensen en eisen van de klant is voor ons van het allergrootste belang.

BEDRIJFSVIDEO

Onze ecologische cirkel is een cruciale schakel binnen de werking van het bedrijf. Wij zetten sterk in op het recycleren van de materialen komend uit afbraakwerken in ons eigen recyclagebedrijf RE-Eggermont. Ook onze graafkranen zijn uitgerust met de meest recente en modernste technieken zoals 3D GPS-sturingssystemen.

Wij voeren met plezier jouw project uit en dit allemaal met het oog op flexibiliteit, prijs/kwaliteit, duurzaamheid en milieu.