algemene grondwerken deinze

Algemene grondwerken

Het team van Grondwerken Simon Eggermont richt zich tot zowel particulieren als professionelen regio Deinze en omstreken.

Grondwerken is de verzamelnaam voor een reeks voorbereidende werken die het plaatsen van een gebouw, tuin of parkeerterrein mogelijk maakt.

Onder het motto goed begonnen is half gewonnen zijn grondwerken de aanvang van alle bouwprojecten en liggen aan de basis van een geslaagde opdracht.

 

Wij voeren vlot, met kwaliteitsvolle producten en prijsbewust de werken uit naar uw wens. Een greep uit onze grondwerken:

  • Uitgraven van kelders, zwembaden, vijvers, bufferbekkens …
  • Aan- en afvoer van verschillende gronden
  • Aanvullingswerken, nivelleringswerken en grondstabilisatiewerken
  • Leveren, installeren en plaatsen van keerwanden, boordstenen, septische putten en waterputten
  • Bouwrijp maken van terreinen via ontbossing, drainering of sanering

 

Heeft u een bijzonder project met ongewone taken? Geen paniek, ook in beperkte ruimtes voeren wij alles met precisie uit.

Contacteer ons >>

Kwaliteitsgarantie

Ons machinepark omvat 20 moderne grondwerkmachines. Elke machine is aangepast voor zowel grote als kleine projecten.

Om onze klanten kwaliteit te garanderen en de grondwerken uit te voeren volgens de regels van de kunst, maken wij gebruik van geoptimaliseerde 3D GPS-systemen.

De digitale plannen worden in de 3D GPS-sturing van onze kranen ingeladen. Op die manier ziet de machinist op zijn beeldscherm een correct beeld van wat er precies moet gebeuren.

Na uitvoering wordt alles nog eens nagemeten, op die manier garanderen wij een excellent resultaat.

vacatures grondwerken

 

Prijs grondwerken

Een exacte prijs noemen voor grondwerken is niet eenvoudig gezien deze afhankelijk is van verschillende factoren tijdens de werken.

De omvang van het project zijn de de grootste invloed hebben op de kostprijs maar ook transport en verwerking van de grond.

Zit er veel puin in de grond tijdens het graven van een bouwput? Dan zal de totaalprijs stijgen door het scheiden van de verschillende afvalstromen.

Meer weten? Wij doen met plezier een plaatsbezoek voor een offerte op maat, dit volledig vrijblijvend.