high reach kraan sloopwerken afbraakwerken deinze

Sloop- en afbraakwerken

Simon Eggermont is uw aannemer voor sloop- en afbraakwerken. Zowel woningen, bijgebouwen, appartementsblokken als bedrijfsgebouwen van groot tot klein worden door ons met de grootste nauwkeuring gesloopt.

Voor het afbreken van metaalconstructies kan u bij ons ervaren team terecht. Hulp bij renovatie, deels afbreken en totale ontmanteling van gebouwen behoort ook tot ons uitgebreid takenpakket.

Afvalproces

Alle afvalmaterialen worden zorgvuldig afgevoerd naar ons eigen erkend verwerkingscentrum in Deinze. Bij RE-Eggermont krijgen de materialen een nieuwe bestemming. De afvalstoffen worden verwerkt tot grondstoffen die gebruikt kunnen worden in de bouwsector.

Deze manier van recycleren werkt kostenbesparend voor u en zorgt voor een milieuvriendelijkere omgeving voor de volgende generaties.

Klant centraal

Al onze werken voeren wij met de grootste aandacht voor securiteit uit. Door onze ervaring bieden wij de beste prijs-kwaliteit aan. Samen met de klant bekijken wij de eisen en wensen van het project.

Daarna wordt de planning met inzichtelijke offerte samen met de klant besproken. Zo weet men wat te verwachten voor, tijdens maar ook na de werken.

Machinepark afbraakwerken

Voor afbraakwerken van een hoger niveau schakelen we onder meer knipscharen, High Reach-kranen, soteergrijpers en hydraulische crushers in. Zo hebben we ondermeer een kraan met een capaciteit van 56 ton, voorzien van een speciale arm die tot 25 meter hoog kan reiken en afbreken. die in een kwartier kan omgevormd worden tot een machine met een korte arm.

Bij het afbreken van uw project zijn voor ons vakkundigheid en veiligheid de sleutelwoorden tot succes. Zodat u zorgeloos en snel naar de volgende fase van uw bouwproject kan.

high reach kraan sloopwerken afbraakwerken